Γνωρίστε την οικογένεια μας

Καθημερινά,  στο εργαστήριο μας, ζυμώνουμε το ψωμί στο χέρι, με τον παραδοσιακό τρόπο. Τα “διπλώματα” που δημιουργούμε κατά το ζύμωμα είναι υπεύθυνα για την καλύτερη ωρίμανση του ψωμιού, την σωστή διόγκωση και την δημιουργία τραγανής κρούστας και αφράτης ψίχας με κυψέλες.

Το ψωμί του Ok!Bread έχει σαν βάση το αλεύρι, νερό, αλάτι και υγρό προζύμι που το φτιάχνουμε μόνοι μας και έτσι είναι πιο εύκολο στη χώνεψη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και την πιο θρεπτική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα ψωμιά… και αυτό είναι που κάνει την διαφορά!

Το ψωμί μας είναι χειροποίητο και έτσι κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Όταν προσθέσουμε στην παραδοσιακή μας συνταγή και άλλα εκλεκτά υλικά, όπως αλεύρι ολικής αλέσεως, θυμάρι, σπόρους, λιαστή ντομάτα ή συμπληρωθεί με άλλες ποικιλίες αλευριού, τότε είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική γεύση.

Ζύμωμα
Ζύμωμα Διπλώματα
Φούρνος
Χωριάτικο

Αυτό είναι το ψωμί που μας έχει κάνει γνωστούς, φτιαγμένο με μίξη μαλακού και σκληρού αλευριού σίτου, αλάτι της θάλασσας, νερό και προζύμι, το φυσικά ζυμωμένο συστατικό μας. Σερβιρισμένο ως συνοδευτικό σε ένα ελαφρύ γεύμα ή ως βάση σε ένα πλούσιο πρωινό αυτό είναι το ψωμί που μας θυμίζει το σπίτι μας!

Χωριάτικο ψωμί
Γαλλική Μπαγκέτα

Μακριά, λεπτή και κλασική, η μπαγκέτα μας διαθέτει τραγανή κρούστα και μια τρυφερή και εύπλαστη ψίχα. Είναι φτιαγμένη από μαλακό αλεύρι σίτου, αλάτι, νερό και προζύμι και είναι ιδανική σε συνδυασμό με τις φρέσκιες μαρμελάδες μας ή το θυμαρίσιο μέλι μας.

Γαλλική Μπαγκέτα
Ολικής Άλεσης

Πυκνό, πλούσιο και χορταστικό, το ολικής άλεσης ψωμί μας γίνεται με αλεύρι ολικής αλέσεως, αλάτι της θάλασσας, νερό και προζύμι. Τρώγοντας το με καλό βούτυρο και λίγο χοντρό αλάτι η ζωή αποκτά γεύση!

Ολικής Άλεσης

Μερικά από τα είδη μας:

στάχυ Πολύσπορο,

στάχυ με θυμάρι,

στάχυ με ελιά και λιαστή ντομάτα,

στάχυ με καλαμπόκι,

στάχυ μαύρης σίκαλης